06-15580740 0321-849947 info@hoorindronten.nl

Klantervaringen

Klantervaringen worden alleen geplaatst met schriftelijke toestemming. Alle originele klantervaringen zijn ter inzage in de praktijk.

Scroll door alle reviews door met de muis op de reviewtekst te gaan staan en naar beneden te scrollen.

Met grote inzet en deskundigheid gaat Martine te werk. Ze kan erg goed luisteren en reageert direct door de hoortoestellen bij te stellen.Met veel geduld van haar kant en de gelegenheid die geboden wordt om verschillende gehoorapperaten uit te proberen heb ik nu hoortoestellen die goed werken. Heel fijn. Ik ben zeer tevreden en kan Hoor! in Dronten aanbevelen.

Mvr. A. Haverkort

Dronetn, Aug-2022

Ik ben vriendelijk geholpen en moet nog wennen aan het geluid van de hoortoestellen

Mvr. A. J. van der Vliet-van Hekke

Dronetn, Jul-2022

Martine van Hoor! in Dronten heeft mij fantastisch geholpen. Ze is zeer klantvriendelijk en zeer vakbekwaam. Ze neemt alle tijd om uit te zoeken wat het beste is en wat bij je past. Alle lof!

Dhr. Louwris

Emmeloord, Jul-2022

Erg blij met Hoor! in Dronten. Nadat eerst mijn man uitstekend is geholpen bij Hoor! in Dronten ervaar ik dat hij zijn nieuwe toestellen ook de hele dag draagt naar volle tevredenheid.
Ook ikzelf kreeg gehoorproblemen. Martine heeft ook mij geweldig geholpen. Omdat ik smalle gehoorgangen heb, was dit niet eenvoudig. Maar deze mevrouw heeft werkelijk voor elk gehoorprobleem de juiste oplossing. Ik ben erg blij met Martine en mijn nieuwe hoortoestellen

Mvr. C. Rietveld

Dronten, Jun-2022

Heerlijk dat je steeds weer klaarstond om mij te helpen met de hoortoestellen. Iedere keer weer alle vragen beantwoorden en weer vaststellen wat we nog meer konden doen. Fijn op je eigen adres zonder stress. Zelden zoveel aandacht gehad voor mijn hoorprobleem. Fantastische geholpen. Heel erg bedankt voor de prima begeleiding

Mvr. R. W

Dronten, Mei-2022

Op aanraden van tevreden klanten en een folder ben ik bij Hoor! in Dronten terecht gekomen. Deskundig advies, neemt de tijd, verdiept zich in de wensen van de klant en doet alle moeite om de juiste apparaten te leveren. Geeft zelfs aan; Bel indien je vragen hebt, al is het in het weekend. Heel veel dank en succes met je zaak.

Dhr H. Bosveld

Dronten, Mei-2022

Mijn ervaring bij Hoor! in Dronten is zeer positief. Goede informatie, alle geduld, Prettige communicatie

Dhr J. Wiegers

Dronten, Mei-2022

Tijdens herstel van mijn operatie waarbij ik aan een kant doof geworden ben, wilde ik zo snel mogelijk een hoortoestel met een cross functie. Vrij snel kon ik een afspraak maken bij Hoor in Dronten. Daar werd ik snel verrast met de goede service en klantvriendelijkheid van Martine. Nog een groot voordeel is dat je altijd geholpen wordt door dezelfde medewerker van Hoor! in Dronten. Kortom, zeker een aanbeveling voor deskundig advies en service.

Dhr H. Krijt

Dronten, April-2022

Er is een wereld voor ons open gegaan. Top kennis van zaken op hoorgebied! Top service!

Mvr C. Rietveld.

Dronten, April-2022

Omdat mijn gehoor steeds minder werd heeft de KNO arts mij doorverwezen naar een audicien. Op advies van een kennis ben ik naar Hoor! in Dronten gegaan. Dit is mij zeer goed bevallen! Martine is zeer deskundig en neemt alle tijd en legt heel goed uit wat de mogelijkheden zijn. Na een aantal verschillende gehoorapparaten op proef te hebben gehad, heb ik nu apparaten die goed werken. Ik ben er blij mee en kan Hoor! in Dronten zeker aanbevelen bij anderen.

Mvr L. S-M.

Dronten, Maart-2022

Als er zich moelijkheden voordoen staat Martine altijd voor je klaar.
Voor apparaten welke thuis moeten worden aangesloten op de hoortoesten zoals de TV, mobiel, wordt alles heel goed uitgelegd en komt het voor elkaar. Ik heb een slecht gehoor als het uitvalt ben ik snel in paniek. Daarom ben ik blij met Martine van Hoor! in Dronten

Mvr T. B. Slot.

Dronten, Feb-2022

Klantvriendelijk.
Op advies van een collega zocht ik in november 2021 contact met Martine van Hoor! in Dronten vanwege het gehoorverlies dat ik al een tijdje ervaar en om te weten welke verbeteringen er te behalen waren. Ik kon snel een afspraak met haar maken. Vanaf het eerste moment ervoer ik daarbij haar deskundigheid en uitgebreide kennis op het gebied van gehoorproblematiek en van de mogelijkheden die de hedendaagse techniek heeft om in oplossingen te voorzien. Ze beschikte daarbij over alle denkbare testmogelijkheden en ruim voldoende tijd om op een ontspannen wijze tot het optimale resultaat te komen. In mijn geval kwamen we in 2,5 maand en een stuk of 6 bezoeken tot een voor mij uitstekende oplossing waar ik erg mee geholpen ben om weer veel beter te horen.
Wat ik ook prettig vond was dat Martine al in een vroeg stadium uitlegde wat de technische verschillen zijn tussen de diverse merken en apparaten en welke consequenties daaraan verbonden zijn voor de zorgverzekering

Dhr W.

Lelystad, Feb-2022

Mijn ervaring met Hoor! in Dronten is heel prettig verlopen. Alle tijd, geen tijdsdruk om maar te verkopen. Vriendelijk, goed advies, prettige omgeving met veel privacy, goede apparatuur voor de luisteroefeningen. Ben eindelijk blij met mijn hoortoestellen. Een tevreden klant

Mvr Marriete.

Swifterbant, Feb-2022

Het nieuwe jaar begint met een uitnodiging van Martine voor mijn eerste jaarlijkse controle. Ook voor de controle neemt ze de tijd. Door hersenletsel ben ik vergeten hoe sommige dingen moesten. Geen enkel probleem, het wordt weer zorgvuldig uitgelegd. Mijn gehoor is achteruit gegaan. Ik vind het prettig dat er wordt verteld met welke tonen hoog of laag er meer achteruitgang is. Niet dat het weten hiervan in de praktijk veel uitmaakt maar ik krijg een goed beeld van mijn mogelijkheden om zo goed mogelijk te horen in een groep met mensen. Ik kan Hoor! in Dronten aanbevelen!

Mvr Hilde.

Dronten, Jan-2022

Heel prettig en zorgvuldig !

Mvr M. S.

Dronten, Jan-2022

Martine heeft een groot empatisch vermogen, ze is klantvriendelijk, geduldig en deskundig. Ik kreeg ruim de tijd om verschillende toestellen uit te proberen. Ik ben heel tevreden en kan Hoor! in Dronten bij iedereen aanbevelen.

Mvr J. S.

Dronten, Dec-2021

Martine luistert goed naar je problemen en wensen. Na de eerste test werd duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden en onmogelijkheden van de diverse gehoortoestellen zijn. Ik kreeg ruim de tijd om de diverse gehoortoestellen uit te proberen en er werd veel tijd besteed aan het aanpassen en op maat maken van de diverse onderdelen. Martine is een vakvrouw die weet waar zij het over heeft en die je in de gelegenheid stelt zelf een weloverwogen keuze te maken. Al met al niets dan positieve ervaringen en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen.

Mvr N. Rijneveld

Dronten, Dec-2021

Via een tip van mijn arts kreeg ik de naam van Martine van de Moesdijk door van Hoor! in Dronten. Na vele teleurstellingen van bekende audiciens ging ik naar Martine toe. Hier ben ik zeer tevreden over. Martine is zeer vakkundig erg vriendelijk en voor mij eindelijk een goed product met 5 jaar garantie en service. Ik kan het iedereen aanbevelen

Dhr P. W.

Dronten, Nov-2021

Hoor in Dronten in de persoon van Martine van de Moesdijk is een buitengewoon empathische audicien die met compassie haar vak met verve uitvoert. Een intelligente persoon die klantvriendelijk en geduldig maar vooral goed luistert naar de hoorproblemen van mij als klant. Een aanrader in “audicien-land” waar over het algemeen gekeken wordt naar snelle omzet en financiële resultaten. Bij Hoor in Dronten is dat secundair maar primair is de tevredenheid van de klant. In mijn geval dus zeer aanwezig. Complimenten dus.

Dhr. J. Jansen

Lelystad, Nov-2021

Door mijn aangeboren slechthorendheid heb ik een ruime ervaring met audiciens. Mijn ervaring is dat de auditieve zorg verslechterd is sinds de komst van hoorketens en de bijbehorende toegenomen beperking in het hoortoestellenaanbod. Waar voorheen de slechthorende een merk hoortoestel passend bij diens type gehoorverlies kreeg aangeboden, rest nu slechts een lichter of zwaarder type van het enige beschikbare merk.

Mijn slechthorendheid is altijd vrijwel gelijk gebleven, maar door het gebrek aan keuzemogelijkheid voor een passend merk is de ervaren hinder toegenomen. Om deze reden besloot ik op zoek te gaan naar een onafhankelijke audicien en kwam ik terecht bij Hoor!

Martine is overduidelijk een zeer ervaren audicien met een enorme kennis van de sterke punten én tekortkomingen van ieder hoortoestelmerk. Daarnaast merkte ik dat Martine als opgeleid logopedist ook een goede achtergrondkennis heeft over het spraakverstaan, waardoor zij heel duidelijk problemen waar ik tegenaan liep kon analyseren, uitleggen en oplossen. Door deze goede uitleg lukte het mij nu om een scheller geluid van het hoortoestel te accepteren, omdat nu duidelijk was hoe dit kon bijdragen aan een betere verstaanbaarheid.

De meerwaarde van Hoor! is voor mij bewezen omdat ik nu in staat ben om, zelfs in het schemerdonker, moeiteloos te kunnen deelnemen aan een groepsgesprek en omdat ik in een ruimte met achtergrondmuziek zelfs een gesprek aan de andere kant van de ruimte woordelijk kan volgen.

Mvr E.C.M.

Dronten, Nov-2021

Mijn ervaring met Hoor! in Dronten was heel informatief , eerlijk en vriendelijk. Het hoortoestel dat ik uiteindelijk gekozen heb past perfect bij mijn leefsituatie.
Bedankt Martine

Mvr M. B.

Dronten, Okt-2021

Ik kwam naar je praktijk omdat ik gehoorverlies heb in de hoge tonen en een behoorlijke last heb van een piep en ruis in mijn oren. N.a.v. mijn verzoek om een afspraak te maken kreeg ik een snelle reactie en was er op korte termijn een 1e afspraak gepland. Na een hartelijk ontvangst heb ik een uitgebreide gehoortest ondergaan. Ook een uitgebreide kennismaking met veel praktische informatie. Ik kreeg een gehoorapparaat mee om uit te proberen. Hierna met tussenpozen van twee weken in een paar maanden het gehoorapparaat laten bijstellen tot de juiste instelling was bepaald. Hiervoor heeft Martine alle tijd genomen. Ook telkens met een prima uitleg wat ze aan het aanpassen was. Resultaat is nu dat ik het gehoorapparaat elke dag draag. Prima gehoor en veel minder last van de tinnitus. Aan het einde van het traject pas nadat alles goed was bevonden en ik als klant tevreden was kwam de factuur in beeld.

Martine bedankt voor de prima job. Ik zal zeker reclame voor jou maken.

Dhr M. van der Velden.

Biddinghuizen, Okt-2021

Na zorgvuldig en uitvoerig testen werden mij twee hoortoestellen aangemeten. Daarmee is mijn spraak verstaan met sprongen vooruit gegaan! Ook muziek klinkt weer als vanouds! Behalve vakkundig, word je ook nog eens plezierig en vriendelijk geholpen. Ik ben zeer tevreden!

Dhr. G. H.

Dronten, Okt-2021

Beste Martine, In februari van dit jaar begon mijn zoektocht naar een hoor oplossing. Ik ben gestart bij de diverse grote bekende winkelketens. Hier heb ik een slechte ervaring aan over gehouden. Alleen verkoop eigen producten, steeds wisselende mensen enz enz. In mei kwam ik bij jou terecht. Wat een verademing. Geen verkoop praatjes, keuze uit verschillende merken en jou inzet en deskundigheid om voor mijn hoor probleem het juiste hoor apparaat te vinden. En niet te vergeten jou engelen geduld. Net zolang zoeken totdat we het juiste apparaat hadden gevonden. Het is nu oktober en het is gelukt. De Widex Moment bleek voor mij de goede keuze te zijn. Bedankt!!!

Mvr. T. Boekee.

Dronten, Okt-2021

Beste Martine.
Ik heb nu lang genoeg het hoortoestel, ongeveer 9 maanden, om het te beoordelen. Ze voldoen uitstekend en ik ben er erg blij mee! Ook de begeleiding in de beginperiode was prettig. Hartelijke groet R.N.

Dhr. R. N.

Dronten, Sep-2021

Beste Martine.
Ja ik schrijf beste omdat ik jouw diensten aan mijn man als meer dan goed heb ervaren. De hoortoestellen geven geen irritatie, helemaal geen last. Dat is veel waard. En natuurlijk daarbij het feit dat hij nu weer hoort!

Dhr. S

Dronten, Sep-2021

Ik ben prima geholpen bij “Hoor! in Dronten'. De voorlichting en aanpassing was deskundig en to the point. Geen verkooppraatjes, van begin af aan duidelijkheid over de kosten. Goede, kosteloze, snelle service en after-sales service.

Hans Koch

Dronten, Sep-2021

HOOR! nou eens, blijf nou weg bij al die hoor-winkelketens waar je een nummer bent en waar er geen echte aandacht is voor je hoorproblemen. Ik heb dit zelf ondervonden. Martine van Hoor! in Dronten heeft echt een luisterend oor en gaat samen zoeken naar de meest perfecte oplossing. In mijn geval is mijn muziekbeleving weer een openbaring, genieten weer. TOP!

Han

Swifterbant, Juli-2021

Goed behandeld, prima begeleid, naar tevredenheid

Dhr. C. Slabbekoorn

Dronten, Juni-2021

De eerste keer dat ik werkelijk deskundig werd geholpen. Hoor! in Dronten kan ik iedereen aanbevelen!

Mvr. E. Gossweiler

Zwolle, Juni-2021

Ik ben zeer tevreden over Hoor! in Dronten. Er was alle tijd en aandacht om de beste gehoorapperaten voor mij te vinden. Ik kan nu zelfs beter bellen doordat telefoongesprekken rechtstreeks in mijn gehoorapperaat binnen komen. Hier ben ik heel erg blij mee. Ik kan Hoor! in Dronten aan iedereen aanbevelen! Er is kennis, kwaliteit en veel service in huis. Ik dank Martine voor de klantvriendelijkheid en meer.

Mvr. M. Kuipers

Zeewolde, Mei-2021

Martine van de Moesdijk van Hoor! in Dronten zet zich voor meer dan 100% in om een zo goed mogelijk gehoor uit de gehoorapperaten te krijgen. Vol energie stort zij zich op haar werk. Ik ben blij met haar hulp.

Mvr. A. Brands

Dronten, Mei-2021

Na een slechte en teleustellende ervaring kwam ik via-via bij Hoor! in Dronten terecht. Wat een verademing om hier als mens met een gehoorprobleem centraal te staan. Martine is klantgericht, deskundig en empatisch met veel geduld. Heel professioneel! Ik gen geweldig geholpen.

Mvr. D. Das

Dronten, Mei-2021

Naar aanleiding van goed ervaringen binnen ons gezin maar ook omdat Hoor! in Dronten de dichtsbijzijnde audiciën is voor Widex hoortoestellen, contact gezocht met Hoor! in Dronten. Hoor! in Dronten neemt de tijd, geeft veel informatie, maar ook de mogelijkheid om meerdere hoortoestellen uit te proberen. Daarnaast zijn de afspraken altijd met dezelfde persoon. Dat heb ik heel fijn gevonden.

Mvr. C. van Kleij

Dronten, Mei-2021

Martine van Hoor! in Dronten is een vakvrouw. Ze is een kei in haar werk. Daarnaast is ze door en door betrouwbaar, super klantvriendelijk en accuraat. Ik ben blij met haar expertise en haar inzet.

Dhr. Kooi

Dronten, Maart-2021

Heel blij met deze audiciën. Ze is geduldig, geeft goede adviezen, heeft moderne apparatuur en is ook niet afhankelijk van een zorgverzekeraar of fabrikant. Ieder merk en type is bespreek en verkrijgbaar, heel prettig! Voor veel mensen met gehoorverlies is het lastig om de juiste hoortoestellen te vinden, als ze al toevallig worden aangeboden door de winkelketen in je woonplaats of directe omgeving. Veel keus bieden die niet vanwege de ‘gedwongen winkelnering’ van die ketens bij leveranciers. Die winkelketens adviseren toch het liefst in hun eigen assortiment. Wij van WC eend bevelen WC eend aan :-) Dat is hier totaal niet van toepassing.

Als oud-militair is het voor mij extra moeilijk door een lastige asymmetrische hoor afwijking vanwege de vele schietoefening in de jaren ‘70 en ’80. (met ontoereikende beschermingsmiddelen)

Martine heeft mij uitstekend geadviseerd en met werkelijk engelengeduld de toestellen goed af weten te stellen. Bijkomend voordeel met deze toestellen is dat ze d.m.v. E-Assist ook op afstand aan te passen zijn. Dus een gewenste aanpassing is zo gebeurd. Zelfs mijn, sinds 1983, constant aanwezige tinnitus is minder prominent aanwezig. Nee, weg is het helaas niet en zal ook wel nooit meer gebeuren, maar al met al wel dragelijker.

Alles overziend ben ik zeer tevreden over het gelopen traject en kan niet anders dan Martine bij iedereen, ongeacht het type hoortoestellen wat je zoekt, uit een ‘zorgcategorie’ of daarbuiten van harte aanbevelen.

Dhr. N. de Bruin

Dronten, Feb-2021

Na diverse minder goede ervaringen een deskundige audiciën gevonden. Ik kan Hoor! in Dronten van harte aanbevelen.

Dhr. W. Vette

Dronten, Feb-2021

Na een teleurstellende ervaring bij een ander kwam ik bij Martine van Hoor! in Dronten. Op haar website saat niet voor niets; 'klantgericht, deskundig en alle tijd'. Hoortoestellen waren voor mij hard nodig alleen verdraag ik de bijbehorende oorstukjes slecht. Met heel veel geduld heeft Martine de oorstukjes steeds weer aangepast zodat ik een zo goed mogelijk resultaat heb met mijn mooie witte hoortoestellen. Ook vanuit Lelystad, waar ik woon, is het aan te raden om naar Hoor! in Dronten te gaan. Ik ben een uiterst tevreden klant.

Mvr. H. M.

Lelystad, Jan-2021

Ik ben tevreden over mijn hoortoestellen. Het is altijd een hobbelpad om de juiste toestellen en instellingen te vinden. Martine was in die periode erg geduldig en empatisch.

Mvr. L. Maneerat

Dronten, Jan-2021

Wat een wereld van verschil voor mij met deze nieuwe hoortoestellen. Overdag veel minder tot geen oorzuis en ik hoor zo veel beter. En dan de mogelijkheid om met de hoortoestellen te streamen, geweldig! Bedankt voor jou enorm goede service, hulp en meedenken. Je werkt heel zorgvuldig, vakkundig en het was ook altijd gezellig. Ik ben blij dat er nu ook een audiciën in Dronten is die goede en persoonlijke benadering heeft tot mijn gehoorverlies en dingen waar ik tegen aan loop; of nou ja, liep :-). Ik zou je zeker weten aanbevelen aan anderen.

Mvr. C. Rook

Dronten, Jan-2021

Daarom Hoor! in Dronten

klantgericht

deskundigheid

alle tijd

keuzevrijheid

uitgebreide hoortesten

keuze uit alle merken

5 jaar garantie en service

CERTIFICERING

OVER MARTINE

ADRESGEGEVENS

Adres

Jupiterweg 11

8251 AW Dronten

Postadres

Postbus 42

8250 AA Dronten

CONTACT

De praktijk is dagelijks op afspraak open. Afspraak in de avond ook mogelijk.

maandag 09:00 - 18:00 uur

dinsdag 09:00 - 18:00 uur

woensdag 09:00 - 18:00 uur

donderdag 09:00 - 18:00 uur

vrijdag 09:00 - 18:00 uur

Telefoonnummers

06-15580740 0321-849947