06-15580740 0321-849947 info@hoorindronten.nl

Klantervaringen

Klantervaringen worden alleen geplaatst met schriftelijke toestemming. Alle originele klantervaringen zijn ter inzage in de praktijk.

Scroll door alle reviews door met de muis op de reviewtekst te gaan staan en naar beneden te scrollen.

De service en persoonlijke aandacht met daarbij goede uitleg van de diverse mogelijkheden hebben de keuze voor een passend hoertoestel erg gemakkelijk gemaakt. Dank daarvoor!

Dhr. S. Siderius

Dronten, Mei-2020

Erg tevreden over Hoor! in Dronten. Alle mogelijkheden goed uitgelegd en alle tijd voor het vinden en uitproberen van diverse toestellen. Super Service!

Dhr. H. Kuiper

Zeeworde, Mei-2020

Ik ben zeer tevreden over Hoor! in Dronten. Martine heeft mij heel erg goed geholpen met reparaties aan mijn gehoorapparaat. Alles werkt weer naar behoren! Ik was erg blij dat het allemaal zo snel opgelost kon worden.

Mw. M. Kuiper

Zeeworde, Mei-2020

In het verleden heb ik een gehoortest laten uitvoeren in een winkel van één van de "ketens", maar die ervaring was niet positief. Via een kennis werd ik geattendeerd op “Hoor in Dronten”. Zij vertelde mij over de persoonlijke benadering waarbij vooral de tijd genomen wordt. Daarop heb ik eerst de website bezocht en vervolgens een afspraak gemaakt. Vanaf het eerste moment heb ik een goed gevoel gehad bij de manier waarop mijn gehoorprobleem hier benaderd is. Zorgvuldigheid, hygiëne, deskundige uitleg en geduld zijn daarbij kernbegrippen. De uitleg over het vergoedingenstelsel van de verzekeraars was helder en objectief, waarna wij zijn overeengekomen dat de beste oplossing van mijn gehoorprobleem prioriteit had, onafhankelijk van de eventuele vergoeding. Vervolgens kreeg ik twee demo-gehoorapparaten op proef, die na een week nog verder zijn "gefinetuned". "Pas bij volle tevredenheid gaan wij een definitieve keuze maken", was het uitgangspunt. Dat de proefperiode door de coronacrisis wel heel lang werd, was daarbij niet te voorzien, maar dat was geen probleem. Na een aantal gedegen extra maatregelen in de praktijkruimte kon er weer een afspraak worden gemaakt en zijn mijn definitieve hoortoestellen geleverd en afgesteld. Met behulp van een app op mijn iPhone kan ik zelf de instellingen aanpassen aan de omstandigheden en via Bluetooth is het geluid van mijn mobiele telefoon rechtstreeks via de hoorapparaten te ontvangen. Een ideale oplossing!

Ik kan “Hoor! in Dronten” van harte aanbevelen!

Mw. A. Steendijk

Biddinghuizen, Mei-2020

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn hoortoestellen. Erg geduldig plusminus 3 maanden ben ik bezig geweest. Elke keer wat anders proberen om het goed naar de zin te maken.

Dhr. S O

Dronten, Mei-2020

Perfecte service bij Hoor! In Dronten

Al jaren heb ik hoortoestellen, maar ben daar nooit echt tevreden over geweest. De service en begeleiding bij enkele grote audiciens organisaties waren altijd maar matig. Toestellen waar vergoeding via de zorgverzekeraar verkregen kon worden zijn mij nooit goed bevallen omdat ze mij niet de kwaliteit leverden waar ik blij van werd. Met name telefoneren werd voor mij steeds meer een probleem en ik kon niet anders dan bellen via de speaker functie van de telefoon. Na diverse omzwervingen bij allerlei grote merken ben ik terecht gekomen bij Hoor! In Dronten. Vanaf het eerste moment was er een klik en kreeg ik er vertrouwen in. De service, begeleiding en testen waren veel uitgebreider dan bij de grote ketens. Ik heb diverse toestellen uitgebreid kunnen testen. Hoor! In Dronten is niet gebonden aan 1 merk maar levert het merk dat het beste bij jouw hoor beleving past. Gedurende de testfase zijn er regelmatig momenten geweest om te bekijken of de hoortoestellen nog beter konden worden afgesteld. Ook heb ik nu toestellen waarbij het telefoneren via bluetooth rechtstreeks op mijn telefoontoestel komt wat voor mij een enorme vooruitgang is. Ik heb er dan ook geen moment spijt van gehad.

Dhr. Jaap Overvest

Swifterband, Mei-2020

Na diverse audiciëns te hebben bezocht ben ik terecht gekomen bij Hoor! In Dronten. Hier heb ik ervaren dat een specialist toch een meerwaarde voor mij biedt. Grote ketens bieden niet die service en kennis op het gebied van afwijkingen als deze specialist! Belangrijk is dat er met mijn wensen, ik ben al enige jaren gebruiker van hoortoestellen, goed is omgegaan. Bovenal een aanrader om hier naartoe te gaan. Een topbehandeling!

Dhr. Ger van Beveren

Dronten, Apr-2020

Goede voorlichting en prima service gehad. Ik kan iedereen Hoor! in Dronten aanraden.

Dhr. C.H. van de Ree

Dronten, Apr-2020

Na wat teleurstellingen bij de bestaande hoorketens, kwam ik terecht bij Hoor! In Dronten van Martine van de Moesdijk. Vakvrouw puur sang, stelde alles in het werk om je zo goed mogelijk weer deel te laten nemen in de maatschappij. En dat is haar gelukt bij mij. Geweldige ervaring en voor herhaling op nr.1 bij mij. Dank Martine en hopelijk bereik je dit ook bij veel anderen.

Mw. Tiny. Karman-Hoek

Dronten, Apr-2020

Prima voorlichting en daardoor een tevreden klant. Er werd alle tijd genomen om tot een bevredigend resultaat te komen. Dank!

Mw. A. Kostelijk

Swifterband, Mar-2020

Martine neemt de tijd en verstrekt de juiste informatie in een rustige omgeving. Dat vind ik heel erg prettig

Dhr. R. Terveer

Dronten, Mar-2020

Doordat ik de ziekte van Meniere heb, met daarbij horende tinnitus en gehoorvermindering was ik op zoek naar een specialistische audicien. Die heb ik gevonden! Martine van Hoor! In Dronten heeft mij de juiste keuze laten maken. Zij is een kundige audicien met veel geduld. Ze geeft je een vertrouwt gevoel. Kortom een vakvrouw! Ik raad Hoor! bij iedereen aan.

Mw. W. Foppen

Dronten, Mar-2020

Toen ik na 7 jaar aan een ander gehoorapparaat toe was heb ik bewust gekozen voor een zelfstandige audiciën in mijn leefomgeving. Ik kwam bij Hoor! In Dronten. Ik werd hier naar volle tevredenheid geholpen door Martine van de Moesdijk. Na gedegen onderzoek, waarin ruim de tijd voor mij werd genomen met daarbij ook een uitleg die duidelijk en concreet was. Dit alles heeft geleid tot een zeer goed afgestemd gehoorapparaat waar ikzelf en mijn omgeving dagelijks plezier van hebben.

Dhr. C. Vos

Dronten, Jan-2020

Ik was op zoek naar een audiciën die is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van mensen met een zeer minimale gehoorcapaciteit. Deze heb ik gevonden bij de firma Hoor! In Dronten van Martine van de Moesdijk. Na een vriendelijke ontvangst heb ik bij mijn eerste bezoek een goede uitleg gehad van haar werkzaamheden en een duidelijk antwoord op al mijn vragen. Ik ben steeds met veel geduld, deskundigheid en adviezen geholpen. Het eindresultaat was boven verwachting. Wat ook fijn is, is dat Martine duidelijk articuleert en de basis beheerst van de gebarentaal voor dove en slechthorende.

Mw. L. van der Linden

Biddinghuizen, Jan-2020

De KNO-arts adviseerde mij om naar een audicien te gaan waar ik mij goed bij voelde. Mijn keus viel op Hoor! in Dronten omdat Martine niet gebonden is aan verzekeringen en merken. Dat was een goede keuze! Ze luisterde goed naar mijn probleem en mijn wensen. Met veel kennis, geduld en klantgerichtheid werd gezocht naar de beste oplossing. Ze kwam met goed advies en hoortoestellen waarvan ik mij niet bewust ben dat ik ze draag. Ze voelen heel natuurlijk. Dat is naar mijn mening het hoogst haalbare. Ik ben super tevreden op alle punten.

Mw. Magriet Testerink.

Biddinghuizen, Jan-2020

Ria K. 91 jaar. Het is wennen aan die hulpmiddelen en daar is begeleiding van/door een deskundige zeker bij nodig. Gelukkig ben ik bij Martine van Hoor! in Dronten in goede handen en dat geeft zekerheid.

Mw. Ria K.

Swifterbant, Dec-2019

Hierbij laat ik u weten dat ik over de aanschaf en de klantvriendelijkheid zeer tevreden ben!

Dhr. D. Sandee

Dronten, Dec-2019

Bedankt voor de goed zorg om het toestel zo optimaal af te stellen. Je gaat door tot het maximale is bereikt. Je service is geweldig!

Mw. G. S.

Dronten, Dec-2019

Verschillende keren heb ik mij bij een van de grote hoortoestel bedrijven laten testen, de laatste jaren. Door de zeer uitgebreide test bij Hoor! in Dronten kwam precies naar voren wat voor mij nodig is. Rustig, vriendelijk en zeer vakkundig werd ik door mevrouw Martine van de Moesdijk geholpen de juiste hooroplossing te vinden. De gehoorapparaten gaan 's morgens in en 's avonds uit vanaf de eerste dag.

Mw. Gré Dubbeldam.

Dronten, Nov-2019

Hoor! in Dronten heeft mij uitstekend geholpenmet mijn hoorprobleem. Afspraken, service, levering van de nieuwe hoortoestellen, alles dik voor elkaar!

Dhr. Luut Verbeek.

Dronten, Nov-2019

Afgelopen zomer ben ik bij Hoor! In Dronten gekomen voor de aanschaf van hoortoestellen. Na een eerdere poging bij een landelijke keten ben ik bij Hoor! Prima geholpen. Duidelijke en eerlijke uitleg over de verschillende hoortoestellen. Er is ruim de tijd genomen om de juiste hoortoestellen te vinden, de juiste afstelling en draagcomfort te vinden. Ik ben erg tevreden over Hoor! In Dronten en de door mij aangeschafte hoortoestellen. Ik kan Hoor! In Dronten van harte aanbevelen.

Dhr. E. S.

Dronten, Okt-2019

Ten aanzien van mijn ervaring met Hoor! in Dronten:
   • Zakelijk
   • Vriendelijk
   • Ter zake kundig
   • Goede ervaring

Dhr. P. Kostrlijk

Swifterbant, Okt-2019

Hoor in Dronten krijgt van mij een dikke 10! Advies en begeleiding is helemaal TOP. Het geduld waarmee Martine te werk gaat is groots. Zij is pas tevreden als de cliënt ook tevreden is. Waar vind je dat nog in deze tijd? Ik kan Hoor! in Dronten dan ook aan ieder aanbevelen

Dhr. H. Noordzij

Dronten, Sep-2019

Alles is volledig naar wens! Ik ben er heel erg blij mee.

Dhr. G.H. Campmans

Dronten, Sep-2019

Ideaal een hoorapparaat zonder batterijen. s'Nachts in de oplader en klaar. Bediening met de telefoon, fijn! Ben goed geïnformeerd en nemen alle tijd om het uit te leggen. Mocht ook geruime tijd toestellen proberen. Samenvatting: Dik tevreden!

Mw. G.E.

Dronten, Aug-2019

Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van Hoor! In Dronten. Vakkundig, gemotiveerd om voor de client het juiste hoortoestel aan te bevelen en veel tijd te besteden om het hoortoestel goed in te stellen. Het is zeer draagbaar. Ik merk niet dat ik ze in mijn oren heb.

Mw.A. de Wit. Tigelaar

Dronten, Aug-2019

Bijzonder prettig was de begeleiding in de eerste periode waardoor ik met al mijn vragen bij Martine terecht kon. De uitleg bij de keuze welke categorie was volledig en eerlijk. Ook het bijstelen van het hoortoestel ging vergezeld van uitleg. Dank!

Mw. Elly van Bemmel

Dronten, Aug-2019

Hoor! in Dronten, Martine van de Moesdijk heeft mij uitstekend geholpen met het vinden van een hoortoestel dat bij mijn hoorprobleem past. Anders dan bij de winkelketen, met verplichtingen aan een bepaalde merken en de zorgverzekeraar, kan Martine elk toestel leveren dat men wenst. Met een flinke dosis deskundigheid en geduld heeft zij het passende toestel voor mij gevonden en ingesteld. Ik kreeg ruim de tijd om het te testen en uiteindelijk heeft het geleid tot een goed resultaat. Ik ben prima tevreden! Ik kan deze mooie locatie, rustige en nette werkomgeving en goede begeleiding aan iedereen aanraden.

Mw. Helena

Dronten, Aug-2019

Omdat mijn gehoor slecht is ben ik bij Hoor! in Dronten goed voorgelicht wat de beste mogelijkheden voor mij zijn. Alle moeite gedaan en voorbeeldig uitgelegd. Bij moeilijkheden kan ik ook altijd bellen.

Mw. T. Slot Ens

Dronten, Juli-2019

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en de plezierige contacten met Martine van Hoor! in Dronten. Het gehoorapparaat voldoet prima! Nogmaals bedankt!

Dhr. G. Broek

Dronten, Juni-2019

Door mond-tot-mond reclame ben ik bij dit adres terecht gekomen. Prettig verrast door de vakkennis en de gehele begeleiding tot de aanschaf van een nieuw hoorapparaat. Een aanrader!!!

Dhr. Gerrit Hertong

Dronten, Mei-2019

De KNO-arts constateerde dat mijn gehoor verre van optimaal was. Naar aanleiding daarvan heb ik contact opgenomen met Matine van Hoor! In Dronten. Ik had ooit over haar gelezen in de Flevopost. Martine heeft een voor mij goed gehoorsysteem gevonden en mij met waar engelengeduld begeleid in het gebruik van dit systeem. Ook het aanpassen ervan aan mijn gehoorprobleem heeft zij met veel geduld gedaan. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik kan Martine van Hoor! In Dronten van harte aanbevelen.

Dhr. T. Nieuwenhout

Dronten, Mei-2019

In de advertentie van Martine, waar mijn oog op viel, bleef ik even hangen. Geen koppeling met commerciële contracten van hoortoestelfabrikanten en zorgverzekeraars. Dat is mooi dacht ik. Toch duurde het even voor ik telefonisch contact zocht. Ik heb ervaring met hoortoestellen maar was niet tevreden met de afloop na enige jaren. Ik heb het ook een aantal jaren zonder hoortoestellen gedaan. Dit was niet verstandig, zowel voor mijzelf als voor mijn omgeving. Vanaf het begin was het contact met Martine plezierig en functioneel. Eerst hoor testen doen. Het linkeroor was dusdanig achteruitgegaan dat een bezoek aan de KNOarts noodzakelijk was. Dit om eventuele andere beperkingen uit te sluiten. Daarna mocht ik ontdekken dat Martine niet alleen hoort maar ook goed luistert. Ik wil graag weten wat voor een apparaat er in mijn oren zit. Een folder is voor mij niet voldoende. Martine wist voor mij die aanvulling te geven die het plaatje compleet maakte. Wat een weelde om met zo'n vakvrouw als Martine tot de juiste keuze te komen. Met de afstelling op maat ben ik super tevreden. Bedankt voor het geduld en het beantwoorden van mijn vele kritische vragen.

H. P

Dronten, April-2019

De behandeling was prima. Veel onderzoek en testen. Het gaf vertrouwen.

Mw. C. Nooren

Lelystad, Maart-2019

Ik draag al jaren hoortoestellen en dacht altijd dat ik de beste had voor mij. Maar er ging een wereld voor mij open toen ik op aanraden van mijn dochter bij Martine van Hoor! In Dronten kwam. De grote precisie waarmee ze de hoortesten afneemt en het zoeken welk hoortoestel het beste past bij mij is in een woord geweldig. Na verschillende apparaten op proef te hebben gehad hebben we het juiste toestel gevonden welke het beste bast bij mijn gehoorverlies. Ik ben hier super blij mee en heel tevreden. Ik kan Martine dan ook bij iedereen van harte aanbevelen.

Mw. Janny Riemens

Dronten, December-2018

Omstreeks juli 2018 ging mijn linker hoortoestel een krassend geluid maken. Mijn toenmalige audicien probeerde dit te repareren maar dat lukte niet. Opsturen was geen optie omdat het hoortoestel meer dan 5 jaar oud was. Mijn toenmalige audicien levert alleen hoortoestellen in de 3 noordelijkste provincies. Ik moest dus op zoek naar een andere audicien die OTICON kan leveren, want met die hoortoestellen, daar was ik erg content mee. Ik ben eerst naar een andere audicien in deze regio geweest maar die vonden het financiële plaatje erg belangrijk. Ik had nog een folder liggen van Hoor! in Dronten en heb daar een afspraak gemaakt.

De toezegging van Hoor! in Dronten (Martine) dat zij Oticon kan leveren en ik geheel tevreden moest zijn alvorens aan te schaffen gaf de doorslag om daar verder te gaan.
Ik had 4 punten die voor mij erg belangrijk waren:
1. ondersteuning van een ringleiding.
2. in gezelschap goed kunnen horen.
3. er goed mee naar voren kunnen horen.
4. de eigen bijdrage mag niet hoger zijn dan 1000 euro.

De nieuwste OTICON hoortoestellen besteld maar het nieuwe model luidspreker was vierkant en te dik, wat pijnlijk aanvoelde, niet goed dus.Vanwege de pasvorm nog 2 types hoortoestellen geprobeerd. PHONAK voldeed aan mijn verwachtingen. Deze afgesteld volgens de uitslag van de hoortest, maar dit bleek niet hetgeen ik wilde. Om dit voor elkaar te krijgen heeft Martine mijn oude hoortoestellen uitgelezen wat een ander beeld opleverde dan hetgeen de hoortest aangaf. Toestellen ingesteld zoals de oude toestellen en het resultaat was dat ik zeer tevreden kon zijn. Ook de prijs is uiteindelijk geworden wat voor mij betaalbaar is. Zo zie je maar weer, waar een wil is, is ook een weg, de aanhouder wint. Martine had beloofd, we gaan door tot u tevreden bent en dat heeft ze ook waar gemaakt. Bedankt Hoor! (Martine).

Dhr. E.S.

Dronten, December-2018

Ik kan geen vergelijk maken met andere audiciens omdat Martine de eerste audicien was die ik bezocht. Gezien de ervaring die ik heb met Hoor! in Dronten zal het ook niet zo snel gebeuren dat ik een andere audicien ga zoeken. Na een uitgebreide gehoortest was duidelijk dat het tijd was voor een gehoortest. Omdat Martine niet gebonden is aan een bepaald merk is ze in staat om het optimale resultaat te bereiken door verschillende merken en type hoortoestellen te laten uitproberen. Zij neemt daarvoor ruim de tijd en luister goed naar de opgedane ervaringen om daarna een volgende stap in het verbeterproces te zetten. Ze is daarbij niet snel tevreden en haar naam zegt het al, Martine gaat echt voor een tien!!!

Dhr. J. M.

Dronten, November-2018

Na een vervelende ervaring in de proefperiode met hoortoestellen 3 jaar geleden, kon ik er niet meer omheen. Er moest wat gebeuren. Op internet een nieuwe audicien ontdekt: Hoor! in Dronten. Allereerst een oriënterend gesprek over wat er de vorige keer fout is gegaan. Martine verzekerde mij dat dit bij haar niet zou gebeuren. We zouden net zolang zoeken tot het apparaat gevonden was en mocht het toch mislukken dan kon ik zonder kosten de oorstukjes teruggeven. Achteraf had zij een goede inschatting gemaakt. Het eerste merk was, met speciale anti allergische oorstukjes, meteen goed. Momenteel draag ik de oorstukjes zonder problemen van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat. Bedankt voor de aandacht en goede zorg!

Mw. Diny

Dronten, November-2018

Via kennissen ben ik bij Martine van Hoor! In Dronten terecht gekomen. Zij heeft mij prima geholpen i.v.m. mijn gehoorverlies. Goed geadviseerd en behulpzaam geweest. Erg tevreden over voorlichting en dergelijke.

Mw. Lea Bangma - Hubeek

Dronten, November-2018

Ik droeg ongeveer 10 jaar mijn hoortoestellen en was toe aan iets nieuws. Bij mijn vorige hoor winkel kon ik niet krijgen wat ik wilde, omdat ze maar een paar merken verkopen. En er werd niet genoeg tijd genomen om alles goed door te spreken. Via via kwam ik aan het adres van Martine van Hoor! in Dronten. Zij nam alle tijd. Ze had een heel helder verhaal. Heerlijk! Ik kan nu weer goed horen met mijn nieuwe hoortoestellen.

Mw. A. Rienks

Zwolle, November-2018

Mijn hondje Pukkie heeft mijn hoortoestel uitgeprobeerd met als resultaat dat deze compleet vernield was. Heel jammer maar niet getreurd. Martine van Hoor! In Dronten bood gelijk een oplossing. Na een hoortest heeft zij gelijk 2 demo toestellen beschikbaar gesteld en de vervangende hoortoestellen besteld en later afgesteld. Martine is zeer professioneel en verstaat haar vak door jarenlange ervaring. Deze zelfstandige audicien kan ik iedereen aanbevelen en ik wens haar veel voorspoed met haar praktijk. Een tevreden en blije klant.

Dhr. Hilbert S.

Dronten, November-2018

Beste Martine, al enige tijd was ik toe aan nieuwe hoortoestellen. Na het lezen van vele reclames bleek ik uitgelezen totdat ik jouw advertentie onder ogen kreeg. En dat gaf, waarom weet ik net, de doorslag. Mijn voorgevoel kwam voor 100% uit. Na het eerste gesprek had ik veel vertrouwen in jouw deskundigheid. Nu loop ik met 2 hoortoestellen die perfect passen en kan ik de vogels weer horen. Je hebt echt maatwerk geleverd. De contacten waren prettig en zeer deskundig. Martine, hartelijk dank voor alles. Ook namens mijn vrouw.

Dhr. W. Leeflang

Dronten, Oktober-2018

Ik ben een hoortoestel drager sinds een tiental jaren. Doordat de grote audicienketens vaak merk gebonden zijn en het snelle verloop van de audiciens in de winkels, zocht ik een zelfstandige audicien. (niet merk gebonden) Via internet kwam ik bij Hoor! in Dronten terecht. Hier is Martine de audicien die mij goed en vriendelijk geholpen heeft. Zij heeft veel aandacht voor het goed afstellen van de hoortoestellen waardoor ik blij ben met het resultaat wat zij bereikt heeft.

Dhr. G. V

Lelystad, Oktober-2018

Na 11 jaar hoortoestellen dragen was het weer tijd voor nieuwe toestellen. Ik heb mijn gehoor laten testen bij Mw. Martine van de Moesdijk van Hoor! in Dronten. Ik was niet zo tevreden over de laatste hoortoestellen. Ik vond het fijn dat ik een keus had om een nieuw bedrijf in Dronten te bezoeken. Martine nam de tijd om mijn gehoor uitgebreid te testen. Ik kreeg een heel goed inzicht in mijn gehoorverlies dat in de loop van de tijd steeds slechter was geworden. Ze legde duidelijk uit welke toestellen voor mij geschikt waren. Ze is deskundig en neemt de tijd zodat je merkt welk toestel voor jou het beste zou zijn. Na een aantal weken was de juiste instelling bereikt van de aanbevolen hoortoestellen. Ik draag ze nu een aantal maanden en ben tevreden met de toestellen. Ik ben een erg tevreden klant. Het is ook geruststellend dat je altijd op Martine kunt rekenen mocht er iets zijn met de hoortoestellen. Ze is een aanrader.

Mw. Y. Serpenti-Woerlee

Dronten, Oktober-2018

Na ruim 6 jaar moesten mijn gehoorapparaten vervangen worden. Omdat de audicien waar ik voorheen naar toe ging, niet meer bestond ben ik naar een andere audicien gegaan. Hier had ik geen goed gevoel bij. Toen ben ik via een advertentie in de Drontenaar bij Martine terecht gekomen en dit tot tevredenheid. Zij neemt alle tijd en ik raad haar zeker aan mocht u gehoor problemen hebben.

Dhr. N. Garos

Swifterbant, September-2018

Op zoek naar een oplossing voor mijn gehoorprobleem kwam ik bij een grote winkelketen terecht. Het werd een teleurstellende ervaring: weinig luisteren naar mijn verhaal en wensen, weinig tijd beschikbaar en beperkt aanbod van hoortoestellen. Vervolgens een andere grote winkelketen geprobeerd: ook hier gebrek aan meedenken met de klant en keuze aan toestellen. Tenslotte via internet in contact gekomen met Hoor! in Dronten: wat een verschil in klantervaring, denkt met je mee, en is onafhankelijk van leveranciers. Samen hebben wij de voor mij meest geschikte oplossing gevonden. Super begeleiding, bedankt Martine!

Dhr. H. B.

Dronten, Augustus-2018

Leuke advertentie in De Drontenaar over zwemdopjes. Volgende keer iets over de perfecte hoorapparaten die je levert. En over je super tevreden klanten!!

Dhr. A. Klos

Dronten, Juli-2018

Daar mijn oude hoortoestellen aan vervanging toe waren, ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die het merk verkocht dat ik wilde hebben. Toen ben ik bij Martine van de Moesdijk van Hoor! in Dronten terecht gekomen. Dit is mij zeer goed bevallen. Zij is kundig, luistert goed naar wat je wilt en doet uitgebreide hoortesten waardoor het hoortoestel goed afgesteld kan worden. Kortom iemand die mij zeer aansprak, vriendelijk, een mooie praktijk ruimte, geen wachttijden en neemt alle tijd voor je; Een aanrader

Mw. Patricia Verhoeven

Dronten, Maart-2018

Na heel lang het niet willen om een gehoor apparaat te nemen, toch de stap ondernomen. Ik kwam via Audibene bij Martine van "Hoor! in Dronten". De klik was er gelijk en ze nam alle tijd om alles uit te leggen en wat de mogelijkheden zijn. Ik ben nu een heel blij mens. Ik hoor dingen die ik jaren niet gehoord heb. Dit is ook voor de mensen om mij heen heel prettig. Dus zeker een tevreden klant. Bedankt Martine dat je mij zo fijn hebt geholpen!

Mw. P.J. ten Bosch

Lelystad, Maart-2018

Na velen jaren met hoorproblemen is mijn moeder van 88 jaar begonnen aan hoortoestellen met oorstukjes. Een wereld van verschil zowel voor de slechthorende als de directe omgeving. De drempel voor een slechthorende is al zo groot om aan een hoortoestel te beginnen. Daarom is het fijn om een audicien te hebben die empathisch en kundig is. Dank je wel Martine!

Dhr. J. Eikenaar.

Dronten, Februari-2018

Hoortoestellen zijn voor veel mensen synoniem aan ouderdom. Dat had ik nu ook. Nu wil ik niet zeggen dat ik dat ik jong ben maar echt oud ook weer niet. Matine heeft mij nu prima geholpen met een paar zeer kleine hoortoestellen. Hierdoor kan ik weer prima functioneren in het dagelijks leven en hoef ik mij niet oud te voelen

Dhr. F. V.

Dronten, Februari-2018

Heel professioneel, vriendelijk en geduldig. Ik wil nooit meer ergens anders heen. Ik adviseer een ieder om naar Martine te gaan!

Mw. D. H.

Dronten, Januari-2018

Ik ben bij Martine terecht gekomen i.v.m. een proef-periode van Audibene wat via internet is verlopen. Mijn probleem was dat ik telkens de volume van mijn televisie moest verhogen om alles te kunnen verstaan. Ik heb een heel goede proef periode gehad bij Martine, waar ik tot nu toe ook erg content mee ben. Ik kan iedereen aanraden om bij Hoor! in Dronten je oren te laten testen. Mijn gehoorapparaten zijn haast niet te zien. Wat mij betreft is Martine top, vriendelijk en ze denkt echt met je mee. Ik ben tevreden. Bedankt Martine!

Dhr. Escolastico Acosta

Lelystad, December-2017

Al enige tijd was ik op zoek naar een audicien die de moeite wilde nemen voor de beste gehooroplossing voor mij. Martine heeft net zo lang aan de instellingen van mijn gehoorapparaat gesleuteld totdat ik weer goed kon horen in verschillende omstandigheden. Dankzij haar deskundigheid en inlevingsvermogen is dat prima gelukt.

Mw. M. Benschop

Dronten, December-2017

Ik ben bij Martine terecht gekomen omdat mijn vorige audicien mijn klachten over de vele storingen niet kon oplossen. Martine was in staat ondanks het voor haar totaal onbekende toestel dit wel op te lossen. Ze was zelfs in staat om meerdere mogelijkheden uit mijn gehoorapparaat te halen.

Dhr. D. Sandee

Dronten, November-2017

Al een tijd had ik problemen met mijn gehoor maar voelde mij niet gehoord bij een bekende audiciensketen. Via internet kwam ik bij Martine terecht en dat was een warm bad. Super begeleiding en zij nam de tijd om alles door te nemen. Ik ben nu gewend aan de apparaten en ik ben hier heel blij mee.

Mw. B.D. van Rijn

Dronten, Oktober-2017

Voor mijn zoontje Senn had ik oordopjes nodig voor het zwemmen omdat het even lastig plannen was, kwam Martine hier thuis langs. Het inmeten van de oordopjes was zo gepiept. En een dag later waren ze al klaar. Wat een topservice. Heel fijn! Vanaf nu zwemt Senn weer met veel plezier.

Mw. Marianne Turksema

Lelystad, Oktober-2017

Daarom Hoor! in Dronten

klantgericht

deskundigheid

alle tijd

keuzevrijheid

uitgebreide hoortesten

keuze uit alle merken

5 jaar garantie en service

CERTIFICERING

OVER MARTINE

ADRESGEGEVENS

Adres

Jupiterweg 11

8251 AW Dronten

Postadres

Postbus 42

8250 AA Dronten

CONTACT

De praktijk is dagelijks uitsluitend op afspraak open.

maandag 09:00 - 21:00 uur

dinsdag 09:00 - 18:00 uur

woensdag 09:00 - 18:00 uur

donderdag 18:00 - 21:00 uur

vrijdag 09:00 - 18:00 uur

Telefoonnummers

06-15580740 0321-849947