06-15580740 0321-849947 info@hoorindronten.nl

Klantervaringen

Klantervaringen worden alleen geplaatst met schriftelijke toestemming. Alle originele klantervaringen zijn ter inzage in de praktijk.

Scroll door alle reviews door met de muis op de reviewtekst te gaan staan en naar beneden te scrollen.

Martine luistert goed naar je problemen en wensen. Na de eerst test werd duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden en onmogelijkheden van de diverse gehoortoestellen zijn. Ik kreeg ruim de tijd om de diverse gehoortoestellen uit te proberen en er werd veel tijd besteed aan het aanpassen en op maat maken van de diverse onderdelen. Martine is een vakvrouw die weet waar zij het over heeft en die je in de gelegenheid stelt zelf een weloverwogen keuze te maken. Al met al niets dan positieve ervaringen en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen.

Mvr N. Rijneveld

Dronten, Dec-2021

Via een tip van mijn arts kreeg ik de naam van Martine van de Moesdijk door van Hoor! in Dronten. Na vele teleurstellingen van bekende audiciens ging ik naar Martine toe. Hier ben ik zeer tevreden over. Martine is zeer vakkundig erg vriendelijk en voor mij eindelijk een goed product met 5 jaar garantie en service. Ik kan het iedereen aanbevelen

Dhr P. W.

Dronten, Nov-2021

Hoor in Dronten in de persoon van Martine van de Moesdijk is een buitengewoon empathische audicien die met compassie haar vak met verve uitvoert. Een intelligente persoon die klantvriendelijk en geduldig maar vooral goed luistert naar de hoorproblemen van mij als klant. Een aanrader in “audicien-land” waar over het algemeen gekeken wordt naar snelle omzet en financiële resultaten. Bij Hoor in Dronten is dat secundair maar primair is de tevredenheid van de klant. In mijn geval dus zeer aanwezig. Complimenten dus.

Dhr. J. Jansen

Lelystad, Nov-2021

Door mijn aangeboren slechthorendheid heb ik een ruime ervaring met audiciens. Mijn ervaring is dat de auditieve zorg verslechterd is sinds de komst van hoorketens en de bijbehorende toegenomen beperking in het hoortoestellenaanbod. Waar voorheen de slechthorende een merk hoortoestel passend bij diens type gehoorverlies kreeg aangeboden, rest nu slechts een lichter of zwaarder type van het enige beschikbare merk.

Mijn slechthorendheid is altijd vrijwel gelijk gebleven, maar door het gebrek aan keuzemogelijkheid voor een passend merk is de ervaren hinder toegenomen. Om deze reden besloot ik op zoek te gaan naar een onafhankelijke audicien en kwam ik terecht bij Hoor!

Martine is overduidelijk een zeer ervaren audicien met een enorme kennis van de sterke punten én tekortkomingen van ieder hoortoestelmerk. Daarnaast merkte ik dat Martine als opgeleid logopedist ook een goede achtergrondkennis heeft over het spraakverstaan, waardoor zij heel duidelijk problemen waar ik tegenaan liep kon analyseren, uitleggen en oplossen. Door deze goede uitleg lukte het mij nu om een scheller geluid van het hoortoestel te accepteren, omdat nu duidelijk was hoe dit kon bijdragen aan een betere verstaanbaarheid.

De meerwaarde van Hoor! is voor mij bewezen omdat ik nu in staat ben om, zelfs in het schemerdonker, moeiteloos te kunnen deelnemen aan een groepsgesprek en omdat ik in een ruimte met achtergrondmuziek zelfs een gesprek aan de andere kant van de ruimte woordelijk kan volgen.

Mvr E.C.M.

Dronten, Nov-2021

Mijn ervaring met Hoor! in Dronten was heel informatief , eerlijk en vriendelijk. Het hoortoestel dat ik uiteindelijk gekozen heb past perfect bij mijn leefsituatie.
Bedankt Martine

Mvr M. B.

Dronten, Okt-2021

Ik kwam naar je praktijk omdat ik gehoorverlies heb in de hoge tonen en een behoorlijke last heb van een piep en ruis in mijn oren. N.a.v. mijn verzoek om een afspraak te maken kreeg ik een snelle reactie en was er op korte termijn een 1e afspraak gepland. Na een hartelijk ontvangst heb ik een uitgebreide gehoortest ondergaan. Ook een uitgebreide kennismaking met veel praktische informatie. Ik kreeg een gehoorapparaat mee om uit te proberen. Hierna met tussenpozen van twee weken in een paar maanden het gehoorapparaat laten bijstellen tot de juiste instelling was bepaald. Hiervoor heeft Martine alle tijd genomen. Ook telkens met een prima uitleg wat ze aan het aanpassen was. Resultaat is nu dat ik het gehoorapparaat elke dag draag. Prima gehoor en veel minder last van de tinnitus. Aan het einde van het traject pas nadat alles goed was bevonden en ik als klant tevreden was kwam de factuur in beeld.

Martine bedankt voor de prima job. Ik zal zeker reclame voor jou maken.

Dhr M. van der Velden.

Biddinghuizen, Okt-2021

Na zorgvuldig en uitvoerig testen werden mij twee hoortoestellen aangemeten. Daarmee is mijn spraak verstaan met sprongen vooruit gegaan! Ook muziek klinkt weer als vanouds! Behalve vakkundig, word je ook nog eens plezierig en vriendelijk geholpen. Ik ben zeer tevreden!

Dhr. G. H.

Dronten, Okt-2021

Beste Martine, In februari van dit jaar begon mijn zoektocht naar een hoor oplossing. Ik ben gestart bij de diverse grote bekende winkelketens. Hier heb ik een slechte ervaring aan over gehouden. Alleen verkoop eigen producten, steeds wisselende mensen enz enz. In mei kwam ik bij jou terecht. Wat een verademing. Geen verkoop praatjes, keuze uit verschillende merken en jou inzet en deskundigheid om voor mijn hoor probleem het juiste hoor apparaat te vinden. En niet te vergeten jou engelen geduld. Net zolang zoeken totdat we het juiste apparaat hadden gevonden. Het is nu oktober en het is gelukt. De Widex Moment bleek voor mij de goede keuze te zijn. Bedankt!!!

Mvr. T. Boekee.

Dronten, Okt-2021

Beste Martine.
Ik heb nu lang genoeg het hoortoestel, ongeveer 9 maanden, om het te beoordelen. Ze voldoen uitstekend en ik ben er erg blij mee! Ook de begeleiding in de beginperiode was prettig. Hartelijke groet R.N.

Dhr. R. N.

Dronten, Sep-2021

Beste Martine.
Ja ik schrijf beste omdat ik jouw diensten aan mijn man als meer dan goed heb ervaren. De hoortoestellen geven geen irritatie, helemaal geen last. Dat is veel waard. En natuurlijk daarbij het feit dat hij nu weer hoort!

Dhr. S

Dronten, Sep-2021

Ik ben prima geholpen bij “Hoor! in Dronten'. De voorlichting en aanpassing was deskundig en to the point. Geen verkooppraatjes, van begin af aan duidelijkheid over de kosten. Goede, kosteloze, snelle service en after-sales service.

Hans Koch

Dronten, Sep-2021

HOOR! nou eens, blijf nou weg bij al die hoor-winkelketens waar je een nummer bent en waar er geen echte aandacht is voor je hoorproblemen. Ik heb dit zelf ondervonden. Martine van Hoor! in Dronten heeft echt een luisterend oor en gaat samen zoeken naar de meest perfecte oplossing. In mijn geval is mijn muziekbeleving weer een openbaring, genieten weer. TOP!

Han

Swifterbant, Juli-2021

Goed behandeld, prima begeleid, naar tevredenheid

Dhr. C. Slabbekoorn

Dronten, Juni-2021

De eerste keer dat ik werkelijk deskundig werd geholpen. Hoor! in Dronten kan ik iedereen aanbevelen!

Mvr. E. Gossweiler

Zwolle, Juni-2021

Ik ben zeer tevreden over Hoor! in Dronten. Er was alle tijd en aandacht om de beste gehoorapperaten voor mij te vinden. Ik kan nu zelfs beter bellen doordat telefoongesprekken rechtstreeks in mijn gehoorapperaat binnen komen. Hier ben ik heel erg blij mee. Ik kan Hoor! in Dronten aan iedereen aanbevelen! Er is kennis, kwaliteit en veel service in huis. Ik dank Martine voor de klantvriendelijkheid en meer.

Mvr. M. Kuipers

Zeewolde, Mei-2021

Martine van de Moesdijk van Hoor! in Dronten zet zich voor meer dan 100% in om een zo goed mogelijk gehoor uit de gehoorapperaten te krijgen. Vol energie stort zij zich op haar werk. Ik ben blij met haar hulp.

Mvr. A. Brands

Dronten, Mei-2021

Na een slechte en teleustellende ervaring kwam ik via-via bij Hoor! in Dronten terecht. Wat een verademing om hier als mens met een gehoorprobleem centraal te staan. Martine is klantgericht, deskundig en empatisch met veel geduld. Heel professioneel! Ik gen geweldig geholpen.

Mvr. D. Das

Dronten, Mei-2021

Naar aanleiding van goed ervaringen binnen ons gezin maar ook omdat Hoor! in Dronten de dichtsbijzijnde audiciën is voor Widex hoortoestellen, contact gezocht met Hoor! in Dronten. Hoor! in Dronten neemt de tijd, geeft veel informatie, maar ook de mogelijkheid om meerdere hoortoestellen uit te proberen. Daarnaast zijn de afspraken altijd met dezelfde persoon. Dat heb ik heel fijn gevonden.

Mvr. C. van Kleij

Dronten, Mei-2021

Martine van Hoor! in Dronten is een vakvrouw. Ze is een kei in haar werk. Daarnaast is ze door en door betrouwbaar, super klantvriendelijk en accuraat. Ik ben blij met haar expertise en haar inzet.

Dhr. Kooi

Dronten, Maart-2021

Heel blij met deze audiciën. Ze is geduldig, geeft goede adviezen, heeft moderne apparatuur en is ook niet afhankelijk van een zorgverzekeraar of fabrikant. Ieder merk en type is bespreek en verkrijgbaar, heel prettig! Voor veel mensen met gehoorverlies is het lastig om de juiste hoortoestellen te vinden, als ze al toevallig worden aangeboden door de winkelketen in je woonplaats of directe omgeving. Veel keus bieden die niet vanwege de ‘gedwongen winkelnering’ van die ketens bij leveranciers. Die winkelketens adviseren toch het liefst in hun eigen assortiment. Wij van WC eend bevelen WC eend aan :-) Dat is hier totaal niet van toepassing.

Als oud-militair is het voor mij extra moeilijk door een lastige asymmetrische hoor afwijking vanwege de vele schietoefening in de jaren ‘70 en ’80. (met ontoereikende beschermingsmiddelen)

Martine heeft mij uitstekend geadviseerd en met werkelijk engelengeduld de toestellen goed af weten te stellen. Bijkomend voordeel met deze toestellen is dat ze d.m.v. E-Assist ook op afstand aan te passen zijn. Dus een gewenste aanpassing is zo gebeurd. Zelfs mijn, sinds 1983, constant aanwezige tinnitus is minder prominent aanwezig. Nee, weg is het helaas niet en zal ook wel nooit meer gebeuren, maar al met al wel dragelijker.

Alles overziend ben ik zeer tevreden over het gelopen traject en kan niet anders dan Martine bij iedereen, ongeacht het type hoortoestellen wat je zoekt, uit een ‘zorgcategorie’ of daarbuiten van harte aanbevelen.

Dhr. N. de Bruin

Dronten, Feb-2021

Na diverse minder goede ervaringen een deskundige audiciën gevonden. Ik kan Hoor! in Dronten van harte aanbevelen.

Dhr. W. Vette

Dronten, Feb-2021

Na een teleurstellende ervaring bij een ander kwam ik bij Martine van Hoor! in Dronten. Op haar website saat niet voor niets; 'klantgericht, deskundig en alle tijd'. Hoortoestellen waren voor mij hard nodig alleen verdraag ik de bijbehorende oorstukjes slecht. Met heel veel geduld heeft Martine de oorstukjes steeds weer aangepast zodat ik een zo goed mogelijk resultaat heb met mijn mooie witte hoortoestellen. Ook vanuit Lelystad, waar ik woon, is het aan te raden om naar Hoor! in Dronten te gaan. Ik ben een uiterst tevreden klant.

Mvr. H. M.

Lelystad, Jan-2021

Ik ben tevreden over mijn hoortoestellen. Het is altijd een hobbelpad om de juiste toestellen en instellingen te vinden. Martine was in die periode erg geduldig en empatisch.

Mvr. L. Maneerat

Dronten, Jan-2021

Wat een wereld van verschil voor mij met deze nieuwe hoortoestellen. Overdag veel minder tot geen oorzuis en ik hoor zo veel beter. En dan de mogelijkheid om met de hoortoestellen te streamen, geweldig! Bedankt voor jou enorm goede service, hulp en meedenken. Je werkt heel zorgvuldig, vakkundig en het was ook altijd gezellig. Ik ben blij dat er nu ook een audiciën in Dronten is die goede en persoonlijke benadering heeft tot mijn gehoorverlies en dingen waar ik tegen aan loop; of nou ja, liep :-). Ik zou je zeker weten aanbevelen aan anderen.

Mvr. C. Rook

Dronten, Jan-2021

Mijn ervaring is in alle opzichten positief geweest. Ik kon snel een afspraak maken en had meteen een gevoel dat Martine van de Moesdijk deskundig was. Dat voelde goed. De begeleiding was helder en duidelijk. Er was alle gelegenheid om het hoortoestel te testen. Er is ook duidelijkheid over de service en dergelijke.

Mvr. T. Noordik

Dronten, Dec-2020

Als je samen doof bent in klasse 5 dan zijn moderne toestellen van groot belang.

Hoor! in Dronten is een onafhankelijke audiciën/logopedist in de persoon van Martine van de Moesdijk. Zij is de perfecte adviseur die alle tijd neemt voor een zeer uitgebreide hoortest alsmede advies geeft welke hoortoestellen en oorstukken het beste resultaat kunnen geven. Zij geeft alle tijd om de aangemeten hoortoestellen en oorstukken uit te proberen en bij te stellen.

Gedurende de levensduur van de hoortoestellen wordt optimale service gegeven voor bijstelling en eventueel noodzakelijke aanpassing. De prijzen van Hoor! in Dronten zijn rechtvaardiger dan bij de grote ketens en dat is prettig, omdat de basis zorgverzekering en de zorgverzekeraars maar ten dele vergoeden. Goede hulp wordt geboden in de communicatie met de zorgverzekeraar.

Het resultaat van onze nieuwe hoortoestellen:

Het is fijn dat wij nu niet meer naar elkaar “wat zeg je?” hoeven uit te spreken en radio en televisie weer kunnen verstaan. Telefoneren via de hoortoestellen maakt telefoongesprekken gesprekken weer mogelijk. Door betere spraakherkenbaarheid zijn gesprekken, ook in een ruimte met meerdere personen, goed mogelijk. Via een app op het telefoontoestel is gerichte instelling op de geluidsbron mogelijk. Muziekstreaming via de telefoon op de hoortoestellen is geweldig. Ook in het verkeer kunnen wij ons veiliger bewegen, omdat de achtergrondgeluiden beter herkenbaar zijn.

Wij zijn zeer tevreden met Hoor! in Dronten.

Dhr & Mvr. Weijers

Lelystad, Dec-2020

Mijn ervaring tijdens de aanschaf van het gehoorapperaat bij Hoor! in Dronten is: geduldig, neemt de tijd, deskundig en vriendelijk.

Mvr. K. L-L

Dronten, Dec-2020

Ik heb alle keren dat ik bij Martine van de Moesdijk van Hoor! in Donten moest zijn voor kleine en grote problemen bijzonder gewardeerd hoe zij alles zeer klantvriendelijk wist op te lossen. Ik heb dan ook al diverse vrienden en kennissen verteld over deze klantvriendelijke zaak. Ook bij deze weer warm aanbevolen.

Dhr. P. B

Dronten, Dec-2020

Ik ben op aanraden bij Hoor! in Dronten terecht gekomen. Ik kon snel een afspraak maken en ik ben op een zeer vakkundige en uitgebreide manier geholpen met veel geduld en controle. De praktijk van Martine is zeer profecioneel ingereecht met all technische benodigdheden. De sfeer is heel gemoedelijk en je voelt je direct op je gemak.

Dhr. J. van der Zee

Dronten, Dec-2020

Ik kan Hoor! in Dronten iedereen aanraden. Ik ben geweldig geholpen. Ik ben uiterst tevreden. Ik heb al 15 jaar gehoorapperaten maar ik heb nog nooit zo goed kunnen horen als nu.

Annoniem

Dec-2020

Ik ben dik tevreden over de wijze waarop Martine mij geholpen heeft bij het uitzoeken van de gehoorapperaten. Martine stelde mij op mijn gemak, had veel geduld en luisterde goed naar wat ik zei. Hartelijk bedankt!

Mvr. T. B

Dronten, Dec-2020

Wat een verlichting met die grote winkels. Zeer vriendlijk en denkt mee. Mijn vrouw is er buitengewoon goed mee geholpen een 10+. Er werd prima uitleg gegeven niet zoals bij de grote winkels van 'ongeveer zus en zo'. En geen verrassingen aan het eind.

Mvr. M Ploeme-Scholten

Dronten, Dec-2020

Na het zien van een advertentie in de lokale krant, toch een keer een afspraak gemaakt. Na de eerste bespreking over de diverse mogelijkheden, toch nog even nagedacht en verder gekeken bij andere bedrijven. Echter Martine kwam er toch als beste uit. Mede door de aandacht die zij biedt, maar ook hoe professioneel zij over komt. De testen die zij afnam gaven een goede indicatie over mijn gehoorfunctie. Ik heb twee systemen uitgetest, waar duidelijk de verschillen waarneembaar waren. De meest uitgebreide versie heb ik gekozen, i.v.m. voor mij het beste geluid. Hierdoor hoor ik weer goed . Mensen in mijn directe omgeving merkten gelijk het verschil. Ik gebruik ze nu 2 maanden maar ik wil ze niet meer missen. Wat een verschil met voor die tijd. Geluiden van vogels die ik niet hoorde maar nu wel weer. Er is weer een wereld aan geluid voor mij opengegaan.. Uit alles kun je merken dat Martine begrijpt wat HOREN betekend. Ik raad haar dan ook graag aan.

Dhr. P.Meijer

Dronten, Dec-2020

Martine heeft mij kundig, vriendelijk en professioneel geholpen bij het aanmeten van nieuwe hoortoestellen. Ik ben zeer tevreden.

Mvr. J. ten Cate

Dronten, Dec-2020

Na een jarenlange gemodder met een gehoorapperaat ervaar ik nu bij 'Hoor! in Dronten' het nut en plezier van een gehoorapperaat.

Dhr. Jan

Dronten, Nov-2020

Ik heb de benoodigde contacten met Hoor! in Dronten voor het aanmeten van nieuwe hoortoestellen ervaren als zeer positief. De deskundigheid van Hoor in Dronten kan ik niet beoordelen maar wel vergelijken met andere leveranciers van mijn voorgaande hoortoestellen. De verstrekte informatie was uitgebreid en open. Het resultaat van de nieuwe hoortoestellen overtreft mijn verwachtingen.

Dhr. F. Greve.

Dronten, Nov-2020

Via een kennis kreeg ik het telefoon nr. van Hoor! In Dronten. Ik heb gebeld en een afspraak gemaakt met Martine. Hier trof ik een zeer enthousiaste audiciën aan die veel verstand van hoortoestellen heeft. Ik wilde een toestel dat in het oor zat en niet buiten het oor. Zij kon mij dit leveren. Eerst een aantal testen gedaan en daarna het hoortoestel besteld. Dit was voor mij een openbaring! Helaas waren mijn oren wat ingewikkelder dan de meeste oren. Wat een geduld had Martine voordat ze de hoortoestellen precies had ingesteld. Ik sta versteld hoe ze elke keer weer met alle vriendelijkheid mij hielp. Want ik belde nog wel eens. Dit is voor mij een opluchting en voor haar geen probleem. Ik hoop nog vele jaren van haar kennis gebruik te kunnen maken

Dhr. F.W.

Swifterbant, Okt-2020

In het voorjaar van 2020 werd ik eenzijdig vrijwel doof en onstond er ernstig oorsuizen. Na KNO onderzoek ben ik naar Hoor! in Dronten gegaan voor een oriëntatie. Bij Martine vond ik een aandachtig gehoor en kreeg ik deskundige uitleg. De praktijk is goed geoutilleerd en voorzien van beeldschermen voor de klant zodat ik kon meekijken. Er is alle tijd en aandacht en daarnaast ook gweoon prettig geholpen. Kortom een zeer positieve ervaring rondom een vervelende aandoening.

Dhr. R. van Kleij

Dronten, Sep-2020

Ik ben zeer tevreden.
   • Erg klantvriendelijk
   • Heel geduldig
   • Kan altijd met vragen terecht

Mw. J. L.

Swifterband, Sep-2020

Daarom Hoor! in Dronten

klantgericht

deskundigheid

alle tijd

keuzevrijheid

uitgebreide hoortesten

keuze uit alle merken

5 jaar garantie en service

CERTIFICERING

OVER MARTINE

ADRESGEGEVENS

Adres

Jupiterweg 11

8251 AW Dronten

Postadres

Postbus 42

8250 AA Dronten

CONTACT

De praktijk is dagelijks uitsluitend op afspraak open.

maandag 09:00 - 21:00 uur

dinsdag 09:00 - 18:00 uur

woensdag 09:00 - 18:00 uur

donderdag 09:00 - 21:00 uur

vrijdag 09:00 - 18:00 uur

Telefoonnummers

06-15580740 0321-849947