06-15580740 0321-849947 info@hoorindronten.nl

Klantervaringen

Klantervaringen worden alleen geplaatst met schriftelijke toestemming. Alle originele klantervaringen zijn ter inzage in de praktijk.

Scroll door alle reviews door met de muis op de reviewtekst te gaan staan en naar beneden te scrollen.

Na een jarenlange gemodder met een gehoorapperaat ervaar ik nu bij 'Hoor! in Dronten' het nut en plezier van een gehoorapperaat.

Dhr. Jan

Dronten, Nov-2020

Ik heb de benoodigde contacten met Hoor! in Dronten voor het aanmeten van nieuwe hoortoestellen ervaren als zeer positief. De deskundigheid van Hoor in Dronten kan ik niet beoordelen maar wel vergelijken met andere leveranciers van mijn voorgaande hoortoestellen. De verstrekte informatie was uitgebreid en open. Het resultaat van de nieuwe hoortoestellen overtreft mijn verwachtingen.

Dhr. F. Greve.

Dronten, Nov-2020

Via een kennis kreeg ik het telefoon nr. van Hoor! In Dronten. Ik heb gebeld en een afspraak gemaakt met Martine. Hier trof ik een zeer enthousiaste audicien aan die veel verstand van hoortoestellen heeft. Ik wilde een toestel dat in het oor zat en niet buiten het oor. Zij kon mij dit leveren. Eerst een aantal testen gedaan en daarna het hoortoestel besteld. Dit was voor mij een openbaring! Helaas waren mijn oren wat ingewikkelder dan de meeste oren. Wat een geduld had Martine voordat ze de hoortoestellen precies had ingesteld. Ik sta versteld hoe ze elke keer weer met alle vriendelijkheid mij hielp. Want ik belde nog wel eens. Dit is voor mij een opluchting en voor haar geen probleem. Ik hoop nog vele jaren van haar kennis gebruik te kunnen maken

Dhr. F.W.

Swifterbant, Okt-2020

In het voorjaar van 2020 werd ik eenzijdig vrijwel doof en onstond er ernstig oorsuizen. Na KNO onderzoek ben ik naar Hoor! in Dronten gegaan voor een oriëntatie. Bij Martine vond ik een aandachtig gehoor en kreeg ik deskundige uitleg. De praktijk is goed geoutilleerd en voorzien van beeldschermen voor de klant zodat ik kon meekijken. Er is alle tijd en aandacht en daarnaast ook gweoon prettig geholpen. Kortom een zeer positieve ervaring rondom een vervelende aandoening.

Dhr. R. van Kleij

Dronten, Sep-2020

Ik ben zeer tevreden.
   • Erg klantvriendelijk
   • Heel geduldig
   • Kan altijd met vragen terecht

Mw. J. L.

Swifterband, Sep-2020

Voor de aanschaf van nieuwe hoortoestellen heb ik mij laten voorlichten door Hoor! in Dronten.Vanaf het eerste kontakt, intake gesprek, ben ik geraakt en enthousiast geworden over de aanpak en begeleiding inzake de aanschaf van mijn gehoorapperaten. Zeer professioneel en uiterst kundig werd ik gehopen om een juiste keuze te maken. Ik kreeg rustig de tijd om diverse hoorapperaten van verschillende merken uit te proberen om zodoende tot een juiste aanschafkeuze te komen. Hartelijk dank daarvoor.

Dhr. T. Jebbink

Dronten, Aug-2020

Professioneel, aandacht, goed geoutillerde spreekkamer met de beste aparatuur, hygiëne, zijn kernpunten van Hoor! in Dronten. Alle tijd voor jou om dat gehoorapperaat aan te meten wat het beste bij je past. 'Zoveel oren, zoveel apparaten' zou ik durven zeggen. Zo heb ik verschillende soorten kunnen uitproberen, uitgestrekt over een paar maanden in tijd. Ik ben kritisch omdat muziek beluisteren, met name in concertzalen, voor mij heel belangrijk is. De persoonlijke aandacht tijdens de bezoeken geven mij het gevoel dat ik belangrijk ben als klant en dat Martine begrijpt hoe belangrijk HOREN is. Een absolute aanrader!

Mw. T. Wisse

Dronten, Aug-2020

Na ervaringen elders, zijn wij bij Hoor! in Dronten terecht gekomen. De zeer persoonlijke en vakkundige behandeling en de geweldige service hebben bij ons beiden geresulteerd in weer goed kunnen horen. Zowel in gesprek als met de televisie.

Dhr. & Mw. van Saarloos

Dronten, Jul-2020

Bij Hoor! in Dronten ben ik zeer prettig geholpen bij de keuze van mijn hoortoestellen. Mevrouw van de Moesdijk werkte professioneel en sluit aan bij wat de cliënt nodig heeft!

Mw. J-B

Dronten, Jul-2020

Ik heb al zo'n 20 jaar gehoorapparaten. Veel luisterplezier hebben ze mij nooit verschaft. Met het ouder worden gaat je gehoor er ook al niet op vooruit. In een huis-aan-huis folder las ik dat Mw van de Moesdijk zich als zelfstandig en onafhankelijk audiciën in Dronten had gevestigd. Zonder verwachting dacht ik: Nog een keer proberen of er geen betere verstaanbaarheid te regelen valt. En tot mijn stomme verbazing bleek zij, na uitgebreide meetingen, in staat om mijn apperaat met wat technische aanpassingen zo in te stellen dat ik weer gesprekken kan volgen. Als mijn vrouw met haar zachte stem iets zegt hoef ik niet meer op te staan en naar haar toe te lopen om wat ze gezegd heeft te laten herhalen. En, voor mij heel bijzonder, van de piano kan ik nu een heel octaaf hoger horen! Kortom een audiciën waar je echt beter van hoort. Warm aanbevolen!

Mr. A.M. Visser.

Dronten, Jul-2020

Gastvrij en “corona” veilige spreekkamer. Goede uitleg en geen tijdsdruk om diverse merken uit te proberen. Verfijning van de afstelling kan dankzij technische vooruitgang en deskundigheid vanuit mijn eigen woning plaatsvinden. Voor mij een prima audicien!

Mw. J. M.

Dronten, Jul-2020

Martine is cliënt gericht en verwoordt haar gedachten en handelen uitstekend. Haar deskundigheid wordt onderstreept door de geävanceerde apparatuur die zij gebruikt om de cliënt een goed en gericht advies te geven. Zij is een onafhankelijke audicien, waardoor zij een gehoorapparaat adviseert die het probleem van de cliënt het beste benaderd. Over de eventuele vergoeding van hoortoestellen door een zorgverzekeraar is zij goed geïnformeerd en ondersteunt de cliënt.

Dhr. G. Kruiger

Dronten, Jul-2020

De service en persoonlijke aandacht met daarbij goede uitleg van de diverse mogelijkheden hebben de keuze voor een passend hoertoestel erg gemakkelijk gemaakt. Dank daarvoor!

Dhr. S. Siderius

Dronten, Mei-2020

Erg tevreden over Hoor! in Dronten. Alle mogelijkheden goed uitgelegd en alle tijd voor het vinden en uitproberen van diverse toestellen. Super Service!

Dhr. H. Kuiper

Zeeworde, Mei-2020

Ik ben zeer tevreden over Hoor! in Dronten. Martine heeft mij heel erg goed geholpen met reparaties aan mijn gehoorapparaat. Alles werkt weer naar behoren! Ik was erg blij dat het allemaal zo snel opgelost kon worden.

Mw. M. Kuiper

Zeeworde, Mei-2020

In het verleden heb ik een gehoortest laten uitvoeren in een winkel van één van de "ketens", maar die ervaring was niet positief. Via een kennis werd ik geattendeerd op “Hoor in Dronten”. Zij vertelde mij over de persoonlijke benadering waarbij vooral de tijd genomen wordt. Daarop heb ik eerst de website bezocht en vervolgens een afspraak gemaakt. Vanaf het eerste moment heb ik een goed gevoel gehad bij de manier waarop mijn gehoorprobleem hier benaderd is. Zorgvuldigheid, hygiëne, deskundige uitleg en geduld zijn daarbij kernbegrippen. De uitleg over het vergoedingenstelsel van de verzekeraars was helder en objectief, waarna wij zijn overeengekomen dat de beste oplossing van mijn gehoorprobleem prioriteit had, onafhankelijk van de eventuele vergoeding. Vervolgens kreeg ik twee demo-gehoorapparaten op proef, die na een week nog verder zijn "gefinetuned". "Pas bij volle tevredenheid gaan wij een definitieve keuze maken", was het uitgangspunt. Dat de proefperiode door de coronacrisis wel heel lang werd, was daarbij niet te voorzien, maar dat was geen probleem. Na een aantal gedegen extra maatregelen in de praktijkruimte kon er weer een afspraak worden gemaakt en zijn mijn definitieve hoortoestellen geleverd en afgesteld. Met behulp van een app op mijn iPhone kan ik zelf de instellingen aanpassen aan de omstandigheden en via Bluetooth is het geluid van mijn mobiele telefoon rechtstreeks via de hoorapparaten te ontvangen. Een ideale oplossing!

Ik kan “Hoor! in Dronten” van harte aanbevelen!

Mw. A. Steendijk

Biddinghuizen, Mei-2020

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn hoortoestellen. Erg geduldig plusminus 3 maanden ben ik bezig geweest. Elke keer wat anders proberen om het goed naar de zin te maken.

Dhr. S O

Dronten, Mei-2020

Perfecte service bij Hoor! In Dronten

Al jaren heb ik hoortoestellen, maar ben daar nooit echt tevreden over geweest. De service en begeleiding bij enkele grote audiciens organisaties waren altijd maar matig. Toestellen waar vergoeding via de zorgverzekeraar verkregen kon worden zijn mij nooit goed bevallen omdat ze mij niet de kwaliteit leverden waar ik blij van werd. Met name telefoneren werd voor mij steeds meer een probleem en ik kon niet anders dan bellen via de speaker functie van de telefoon. Na diverse omzwervingen bij allerlei grote merken ben ik terecht gekomen bij Hoor! In Dronten. Vanaf het eerste moment was er een klik en kreeg ik er vertrouwen in. De service, begeleiding en testen waren veel uitgebreider dan bij de grote ketens. Ik heb diverse toestellen uitgebreid kunnen testen. Hoor! In Dronten is niet gebonden aan 1 merk maar levert het merk dat het beste bij jouw hoor beleving past. Gedurende de testfase zijn er regelmatig momenten geweest om te bekijken of de hoortoestellen nog beter konden worden afgesteld. Ook heb ik nu toestellen waarbij het telefoneren via bluetooth rechtstreeks op mijn telefoontoestel komt wat voor mij een enorme vooruitgang is. Ik heb er dan ook geen moment spijt van gehad.

Dhr. Jaap Overvest

Swifterband, Mei-2020

Na diverse audiciëns te hebben bezocht ben ik terecht gekomen bij Hoor! In Dronten. Hier heb ik ervaren dat een specialist toch een meerwaarde voor mij biedt. Grote ketens bieden niet die service en kennis op het gebied van afwijkingen als deze specialist! Belangrijk is dat er met mijn wensen, ik ben al enige jaren gebruiker van hoortoestellen, goed is omgegaan. Bovenal een aanrader om hier naartoe te gaan. Een topbehandeling!

Dhr. Ger van Beveren

Dronten, Apr-2020

Goede voorlichting en prima service gehad. Ik kan iedereen Hoor! in Dronten aanraden.

Dhr. C.H. van de Ree

Dronten, Apr-2020

Na wat teleurstellingen bij de bestaande hoorketens, kwam ik terecht bij Hoor! In Dronten van Martine van de Moesdijk. Vakvrouw puur sang, stelde alles in het werk om je zo goed mogelijk weer deel te laten nemen in de maatschappij. En dat is haar gelukt bij mij. Geweldige ervaring en voor herhaling op nr.1 bij mij. Dank Martine en hopelijk bereik je dit ook bij veel anderen.

Mw. Tiny. Karman-Hoek

Dronten, Apr-2020

Prima voorlichting en daardoor een tevreden klant. Er werd alle tijd genomen om tot een bevredigend resultaat te komen. Dank!

Mw. A. Kostelijk

Swifterband, Mar-2020

Martine neemt de tijd en verstrekt de juiste informatie in een rustige omgeving. Dat vind ik heel erg prettig

Dhr. R. Terveer

Dronten, Mar-2020

Doordat ik de ziekte van Meniere heb, met daarbij horende tinnitus en gehoorvermindering was ik op zoek naar een specialistische audicien. Die heb ik gevonden! Martine van Hoor! In Dronten heeft mij de juiste keuze laten maken. Zij is een kundige audicien met veel geduld. Ze geeft je een vertrouwt gevoel. Kortom een vakvrouw! Ik raad Hoor! bij iedereen aan.

Mw. W. Foppen

Dronten, Mar-2020

Toen ik na 7 jaar aan een ander gehoorapparaat toe was heb ik bewust gekozen voor een zelfstandige audiciën in mijn leefomgeving. Ik kwam bij Hoor! In Dronten. Ik werd hier naar volle tevredenheid geholpen door Martine van de Moesdijk. Na gedegen onderzoek, waarin ruim de tijd voor mij werd genomen met daarbij ook een uitleg die duidelijk en concreet was. Dit alles heeft geleid tot een zeer goed afgestemd gehoorapparaat waar ikzelf en mijn omgeving dagelijks plezier van hebben.

Dhr. C. Vos

Dronten, Jan-2020

Ik was op zoek naar een audiciën die is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van mensen met een zeer minimale gehoorcapaciteit. Deze heb ik gevonden bij de firma Hoor! In Dronten van Martine van de Moesdijk. Na een vriendelijke ontvangst heb ik bij mijn eerste bezoek een goede uitleg gehad van haar werkzaamheden en een duidelijk antwoord op al mijn vragen. Ik ben steeds met veel geduld, deskundigheid en adviezen geholpen. Het eindresultaat was boven verwachting. Wat ook fijn is, is dat Martine duidelijk articuleert en de basis beheerst van de gebarentaal voor dove en slechthorende.

Mw. L. van der Linden

Biddinghuizen, Jan-2020

De KNO-arts adviseerde mij om naar een audicien te gaan waar ik mij goed bij voelde. Mijn keus viel op Hoor! in Dronten omdat Martine niet gebonden is aan verzekeringen en merken. Dat was een goede keuze! Ze luisterde goed naar mijn probleem en mijn wensen. Met veel kennis, geduld en klantgerichtheid werd gezocht naar de beste oplossing. Ze kwam met goed advies en hoortoestellen waarvan ik mij niet bewust ben dat ik ze draag. Ze voelen heel natuurlijk. Dat is naar mijn mening het hoogst haalbare. Ik ben super tevreden op alle punten.

Mw. Magriet Testerink.

Biddinghuizen, Jan-2020

Ria K. 91 jaar. Het is wennen aan die hulpmiddelen en daar is begeleiding van/door een deskundige zeker bij nodig. Gelukkig ben ik bij Martine van Hoor! in Dronten in goede handen en dat geeft zekerheid.

Mw. Ria K.

Swifterbant, Dec-2019

Hierbij laat ik u weten dat ik over de aanschaf en de klantvriendelijkheid zeer tevreden ben!

Dhr. D. Sandee

Dronten, Dec-2019

Bedankt voor de goed zorg om het toestel zo optimaal af te stellen. Je gaat door tot het maximale is bereikt. Je service is geweldig!

Mw. G. S.

Dronten, Dec-2019

Verschillende keren heb ik mij bij een van de grote hoortoestel bedrijven laten testen, de laatste jaren. Door de zeer uitgebreide test bij Hoor! in Dronten kwam precies naar voren wat voor mij nodig is. Rustig, vriendelijk en zeer vakkundig werd ik door mevrouw Martine van de Moesdijk geholpen de juiste hooroplossing te vinden. De gehoorapparaten gaan 's morgens in en 's avonds uit vanaf de eerste dag.

Mw. Gré Dubbeldam.

Dronten, Nov-2019

Hoor! in Dronten heeft mij uitstekend geholpenmet mijn hoorprobleem. Afspraken, service, levering van de nieuwe hoortoestellen, alles dik voor elkaar!

Dhr. Luut Verbeek.

Dronten, Nov-2019

Afgelopen zomer ben ik bij Hoor! In Dronten gekomen voor de aanschaf van hoortoestellen. Na een eerdere poging bij een landelijke keten ben ik bij Hoor! Prima geholpen. Duidelijke en eerlijke uitleg over de verschillende hoortoestellen. Er is ruim de tijd genomen om de juiste hoortoestellen te vinden, de juiste afstelling en draagcomfort te vinden. Ik ben erg tevreden over Hoor! In Dronten en de door mij aangeschafte hoortoestellen. Ik kan Hoor! In Dronten van harte aanbevelen.

Dhr. E. S.

Dronten, Okt-2019

Ten aanzien van mijn ervaring met Hoor! in Dronten:
   • Zakelijk
   • Vriendelijk
   • Ter zake kundig
   • Goede ervaring

Dhr. P. Kostrlijk

Swifterbant, Okt-2019

Hoor in Dronten krijgt van mij een dikke 10! Advies en begeleiding is helemaal TOP. Het geduld waarmee Martine te werk gaat is groots. Zij is pas tevreden als de cliënt ook tevreden is. Waar vind je dat nog in deze tijd? Ik kan Hoor! in Dronten dan ook aan ieder aanbevelen

Dhr. H. Noordzij

Dronten, Sep-2019

Alles is volledig naar wens! Ik ben er heel erg blij mee.

Dhr. G.H. Campmans

Dronten, Sep-2019

Ideaal een hoorapparaat zonder batterijen. s'Nachts in de oplader en klaar. Bediening met de telefoon, fijn! Ben goed geïnformeerd en nemen alle tijd om het uit te leggen. Mocht ook geruime tijd toestellen proberen. Samenvatting: Dik tevreden!

Mw. G.E.

Dronten, Aug-2019

Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van Hoor! In Dronten. Vakkundig, gemotiveerd om voor de client het juiste hoortoestel aan te bevelen en veel tijd te besteden om het hoortoestel goed in te stellen. Het is zeer draagbaar. Ik merk niet dat ik ze in mijn oren heb.

Mw.A. de Wit. Tigelaar

Dronten, Aug-2019

Bijzonder prettig was de begeleiding in de eerste periode waardoor ik met al mijn vragen bij Martine terecht kon. De uitleg bij de keuze welke categorie was volledig en eerlijk. Ook het bijstelen van het hoortoestel ging vergezeld van uitleg. Dank!

Mw. Elly van Bemmel

Dronten, Aug-2019

Hoor! in Dronten, Martine van de Moesdijk heeft mij uitstekend geholpen met het vinden van een hoortoestel dat bij mijn hoorprobleem past. Anders dan bij de winkelketen, met verplichtingen aan een bepaalde merken en de zorgverzekeraar, kan Martine elk toestel leveren dat men wenst. Met een flinke dosis deskundigheid en geduld heeft zij het passende toestel voor mij gevonden en ingesteld. Ik kreeg ruim de tijd om het te testen en uiteindelijk heeft het geleid tot een goed resultaat. Ik ben prima tevreden! Ik kan deze mooie locatie, rustige en nette werkomgeving en goede begeleiding aan iedereen aanraden.

Mw. Helena

Dronten, Aug-2019

Omdat mijn gehoor slecht is ben ik bij Hoor! in Dronten goed voorgelicht wat de beste mogelijkheden voor mij zijn. Alle moeite gedaan en voorbeeldig uitgelegd. Bij moeilijkheden kan ik ook altijd bellen.

Mw. T. Slot Ens

Dronten, Juli-2019

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en de plezierige contacten met Martine van Hoor! in Dronten. Het gehoorapparaat voldoet prima! Nogmaals bedankt!

Dhr. G. Broek

Dronten, Juni-2019

Door mond-tot-mond reclame ben ik bij dit adres terecht gekomen. Prettig verrast door de vakkennis en de gehele begeleiding tot de aanschaf van een nieuw hoorapparaat. Een aanrader!!!

Dhr. Gerrit Hertong

Dronten, Mei-2019

De KNO-arts constateerde dat mijn gehoor verre van optimaal was. Naar aanleiding daarvan heb ik contact opgenomen met Matine van Hoor! In Dronten. Ik had ooit over haar gelezen in de Flevopost. Martine heeft een voor mij goed gehoorsysteem gevonden en mij met waar engelengeduld begeleid in het gebruik van dit systeem. Ook het aanpassen ervan aan mijn gehoorprobleem heeft zij met veel geduld gedaan. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik kan Martine van Hoor! In Dronten van harte aanbevelen.

Dhr. T. Nieuwenhout

Dronten, Mei-2019

In de advertentie van Martine, waar mijn oog op viel, bleef ik even hangen. Geen koppeling met commerciële contracten van hoortoestelfabrikanten en zorgverzekeraars. Dat is mooi dacht ik. Toch duurde het even voor ik telefonisch contact zocht. Ik heb ervaring met hoortoestellen maar was niet tevreden met de afloop na enige jaren. Ik heb het ook een aantal jaren zonder hoortoestellen gedaan. Dit was niet verstandig, zowel voor mijzelf als voor mijn omgeving. Vanaf het begin was het contact met Martine plezierig en functioneel. Eerst hoor testen doen. Het linkeroor was dusdanig achteruitgegaan dat een bezoek aan de KNOarts noodzakelijk was. Dit om eventuele andere beperkingen uit te sluiten. Daarna mocht ik ontdekken dat Martine niet alleen hoort maar ook goed luistert. Ik wil graag weten wat voor een apparaat er in mijn oren zit. Een folder is voor mij niet voldoende. Martine wist voor mij die aanvulling te geven die het plaatje compleet maakte. Wat een weelde om met zo'n vakvrouw als Martine tot de juiste keuze te komen. Met de afstelling op maat ben ik super tevreden. Bedankt voor het geduld en het beantwoorden van mijn vele kritische vragen.

H. P

Dronten, April-2019

Daarom Hoor! in Dronten

klantgericht

deskundigheid

alle tijd

keuzevrijheid

uitgebreide hoortesten

keuze uit alle merken

5 jaar garantie en service

CERTIFICERING

OVER MARTINE

ADRESGEGEVENS

Adres

Jupiterweg 11

8251 AW Dronten

Postadres

Postbus 42

8250 AA Dronten

CONTACT

De praktijk is dagelijks uitsluitend op afspraak open.

maandag 09:00 - 21:00 uur

dinsdag 09:00 - 18:00 uur

woensdag 09:00 - 18:00 uur

donderdag 09:00 - 21:00 uur

vrijdag 09:00 - 18:00 uur

Telefoonnummers

06-15580740 0321-849947